Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Έλαμψε εχτές στη Μυτιλήνη ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Σήμερα ολοκληρώνεται η μεγάλη έκθεση expo Aegean που πραγματοποιείται εδώ και 4 μέρες στην Μαρίνα Μυτιλήνης με την συναυλία των Imam Baildi και βέβαια αμέτρητα πυροτεχνήματα αργά τα μεσάνυχτα…..Στην τελετή έναρξης της 1ης Εμπορικής – Τουριστικής και Πολιτιστικής Έκθεσης της «EXPO – AEGEAN» στη μαρίνα της Μυτιλήνης, παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής, εγκαινιάζοντας τις εκδηλώσεις που ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα.

Ο Περιφερειάρχης, ξεναγήθηκε στους χώρους της έκθεσης, επισκέφτηκε τα καλαίσθητα περίπτερά της δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρουσίαζαν και παρακολούθησε τις μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις της βραδιάς. Ας σημειωθεί ότι στην έκθεση, συμμετείχε και η Περιφέρεια με δικό της περίπτερο, φιλοξενώντας τα προϊόντα των Γυναικείων Αγροτικών Συνεταιρισμών της Λέσβου.



Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Γιακαλής συνεχάρη τους διοργανωτές και όλους όσοι εργάστηκαν για τις εκδηλώσεις τονίζοντας πως η μεγάλη συμμετοχή επιχειρηματιών και φορέων, μέσα σε μία δύσκολη συγκυρία που βιώνουν οι πολίτες και των δύο χωρών, δίνουν ακόμη μεγαλύτερη σημασία στη σημερινή εκδήλωση, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον.


Νωρίτερα ο Περιφερειάρχης είχε προγραμματισμένη συνάντηση στο γραφείο του με Δημάρχους και εκπροσώπους Εμπορικών Επιμελητηρίων των απέναντι παραλιών που βρέθηκαν στη Λέσβο με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σμύρνης κ. Ekrem Demirtas και το Δήμαρχο Τσεσμέ Faik Tutuncuoglu. Ο κ. Γιακαλής είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την τουρκική αποστολή για διάφορα κοινά θέματα και προβληματισμούς που απασχολούν τους πολίτες από τα νησιά μας αλλά και από τα παράλια, καθώς και για την πρόσφατη εξέλιξη με τη βίζα που διευκολύνει την μετακίνηση των Τούρκων επισκεπτών στα νησιά. 

Ο κ. Γιακαλής αντάλλαξε δώρα με τους συναδέλφους του, αυτοδιοικητικούς από τα παράλια της γειτονικής χώρας και ανανέωσε το ραντεβού του μαζί τους, στην πρώτη ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στο άμεσο μέλλον.


Χτες πλήθος κόσμου γέμισε την Μαρίνα Μυτιλήνης για να δει τα περίπτερα τα πολιτιστικά δρώμενα αλλά και στο τέλος να χορέψει και να τραγουδήσει παλιά και νέα τραγούδια του μεγάλου «Βασίλη Παπακωνσταντίνου» Ο οποίος δεν ξέχασε και το κλείσιμο της ΕΡΤ λέγοντας μερικές εύστοχες ατάκες κατά την διάρκεια της συναυλίας…


Η κάμερα του L.P με τον αρχισυντάκτη και Δ/ντη του LesvosPost.com Γεώργιο Στεφάνου βρέθηκε χτες στο χώρο που πραγματοποιείτε η έκθεση «expo Aegean» και αφού ξεναγήθηκε σε όλα τα περίπτερα αμέσως μετά παρακολούθησε και κατέγραψε πλάνα από την μεγαλειώδη συναυλία του Β. Παπακωνσταντίνου… Απολάυστε τα βίντεο…





Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου που ξεκίνησε εχτές την καλοκαιρινή του περιοδεία με τίτλο "40 χρόνια έφηβος"  μας προϊδέασε για το τι θα ακολουθήσει στις επόμενες συναυλίες που θα έχουν εορταστικό χαρακτήρα και ασφαλώς δεν θα μένουν ανεπηρέαστες απο τις πολιτικές εξελίξεις και τα κοινωνικά δρώμενα... Επόμενοι σταθμοί στο φετινό ταξίδι του Βασίλη είναι στην Πετρούπολη στις 20 και στο Ηράκλειο στις 26 αυτού του μήνα.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας