Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Σαν σήμερα το 1967 ο Ρίτσαρντ Νίξον επισκέπτεται την Αθήνα και στηρίζει την Χούντα

...η φωτογραφία αφιερωμένη σ' αυτούς που "ξεχνάνε"
σ' αυτούς που υψώνουν τη σημαία της χούντας σε συγκεντρώσεις τους
σ' αυτούς που πουλάνε πατριωτισμό και δηλώνουν ανερυθρίαστα γνωρίζοντας ότι ψεύδονται πως η χούντα δεν ήταν αμερικανόφερτη

Σαν σήμερα το 1967 ο Ρίτσαρντ Νίξον επισκέπτεται την Αθήνα και στηρίζει το καθεστώς της Χούντας.

Η χούντα ενίσχυσε το ταμείο της προεκλογικής εκστρατείας του Νίξον με 549.000 δολάρια. Μετρητά, ζεστά- ζεστά… Είχαν «ζεσταθεί» από τη συνεχή κίνηση!
Τα χρήματα αυτά τα είχε διοχετεύσει η CIA στην ΚΥΠ, με σκοπό να «αναβαθμιστεί» η δράση της ελληνικής Υπηρεσίας, να γίνει πιο αποτελεσματικό το αντικομουνιστικό της έργο, κλπ. Στη συνέχεια, κατ” εντολή Παπαδόπουλου και με μοχλό το Ρουφογάλη, γινόταν η «ανακύκλωση» και τα χρήματα όδευαν προς το Νίξον.Σαν σήμερα το 1967 ο Ρίτσαρντ Νίξον επισκέπτεται την Αθήνα και στηρίζει το καθεστώς της Χούντας.

Η χούντα ενίσχυσε το ταμείο της προεκλογικής εκστρατείας του Νίξον με 549.000 δολάρια. Μετρητά, ζεστά- ζεστά… Είχαν «ζεσταθεί» από τη συνεχή κίνηση!
Τα χρήματα αυτά τα είχε διοχετεύσει η CIA στην ΚΥΠ, με σκοπό να «αναβαθμιστεί» η δράση της ελληνικής Υπηρεσίας, να γίνει πιο αποτελεσματικό το αντικομουνιστικό της έργο, κλπ. Στη συνέχεια, κατ” εντολή Παπαδόπουλου και με μοχλό το Ρουφογάλη, γινόταν η «ανακύκλωση» και τα χρήματα όδευαν προς το Νίξον.

πηγή: Λέμε ΟΧΙ στη Χρυσή Αυγή

Η γλώσσα του σώματος όπως διακρίνεται στην φωτογραφία είναι επίσης και ο καλύτερη απάντηση σε όσους επικαλεστούν μια τυπική συνάντηση.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας