Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ρεπορτάζ WRA: Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις-συνεχής ενημέρωση

ΦωτογραφίαΡαγδαίες είναι οι σημερινές πολιτικές εξελίξεις που προϊονίζονται με τις δεκάδες συλλήψεις ηγετικών στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή". Ήδη έχουν συλληφθεί ο αρχηγός της Ν. Μιχαλολιάκος και δημοφιλή στελέχη όπως ο Κασιδιάρης. 

Σύμφωνα με πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου περιγράφονται κακουργηματικές πράξεις που αφορούν σε πέντε ανθρωποκτονίες σε όλη την Ελλάδα, βομβιστικές επιθέσεις στην περιοχή του Βόλου, σωρεία άλλων ποινικών αδικημάτων και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Οι ανθρωποκτονίες συνδέονται με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και με περιπτώσεις που είχαμε ακούσει σε μετανάστες.
Επιπλέον, στο πόρισμα «φωτογραφίζονται» και άλλα πρόσωπα, η συμμετοχή των οποίων θα διερευνηθεί κατά την ανακριτική διαδικασία.

Είναι φανερό πως το αστικό κράτος και η "Δικαιοσύνη" του, αρκετό διάστημα έπειτα απο την εκτίναξη της ρατσιστικής- φασιστικής δράσης με αποκορύφωμα την δολοφονία του Παύλου Φύσσα απο το εν λόγο πολιτικό μόρφωμα αποφάσισε να εφαρμόσει τους "Νόμους" και τις "Διατάξεις". 

Ίσως να βρισκόμαστε μπροστά στο άδοξο τέλος των "χρήσιμων" ηλίθιων του πολιτικού συστήματος ( που τους γέννησε και τους έθρεψε) αλλά και ίσως να βρισκόμαστε μπροστά σε μία αρχή πολιτικών γεγονότων που θα σηματοδοτήσουν την άνοδο του Ναζισμού. 

Η ιστορία διδάσκει:
Ο Χίτλερ μετά το αποτυχημένο  "πραξικόπημα της μπιραρίας" στο Μόναχο το 1923 και την Δίκη του  που ακολούθησε βγήκε ευνοημένος. Η ευνοϊκή μεταχείρισή και ποινή του απο τους "συμπαθούντες" τον οδήγησαν να εκμεταλλευτεί την χαλαρότητα του αστικού κράτους και να χρησιμοποιήσει τα ίδια του τα νομοθετήματα για να καταλάβει την εξουσία για λογαριασμό των εφοπλιστών, με την νομιμότητα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας