Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Τέσσερα χρόνια aek-live και ακόμα είμαστε αδιόρθωτοι


Bald Eagle in mid-air flight over Homer Spit Kenai Peninsula Alaska WinterΑδέλφια, Σύντροφοι και Φίλοι, αναγνώστες εφημερίδων που σας χαϊδεύουν τα αυτιά και σας καίνε τα μυαλά, οπαδοί του ποδοσφαίρου που έχετε χεσμένο το Σκάκι και τις Ξιφασκίες, οπαδοί που ξεχάσατε τότε που παίζαμε ξύλο για να δούμε την ΑΕΚ και τώρα έρχεστε στην ΑΕΚ για να παίξετε ξύλο, αγωνιστές δημοσιογράφοι του ρεπορτάζ της ΠΑΕ ΑΕΚ, των κυβερνητικών ιστοσελίδων της ΠΑΕ και ΟΧΙ της ΑΕΚ, μοναχικέ σταυροφόρε οπαδέ του «Μόνο ΑΕΚ» αλλά δε γ@μιετ@ι και το Πινκ – Πονκ, ανιδιοτελείς κιτρινόμαυροι μπλόγκερς, καλλιεπείς σχολιαστές που μέσα από τα Social Media μας ταράξατε στην προβοκάτσια, στις βρισιές και τις απειλές το τελευταίο διάστημα, όλοι εσείς που αγωνιστήκατε συντεταγμένα στις τάξεις του ενωμένου τρολεταριάτου για μια ΑΕΚ χωρίς Μάνα ή έστω για μια ΑΕΚ παραγοντίσκων – φαντασμάτων του παρελθόντος, βαρόνων της θεωρητικής μπαλαφάρας, μικροαστικής σπέκουλας και ψευτοπρωταγωνιστικής στρεψοδικίας, αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά, εκ μέρους όλης της δύναμης που έχει η ψυχή μου, βρίσκομαι απέναντί σας και απολογούμαι ταπεινά που δεν σας πέρασε ούτε και φέτος.

Λυπάμαι αφάνταστα που κάποιοι από εμάς εδώ σας απογοητεύσαμε, που δεν αφήσαμε τη φαντασία σας να καλπάσει στις λαμπρές μέρες που μας υποσχεθήκαν όσοι περιέγραφαν την πτήση του ελικοπτέρου πάνω από τη Νέα Φιλαδέλφεια που είναι τραγικά οι ίδιοι με αυτούς που περιέγραφαν τις μεγάλες μέρες που έρχονται για τα τμήματα της Μάνας ΑΕΚ μετά τα θριαμβευτικά αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, που κάποιοι από εμάς δεν θα δελεαστούν από τα περίτεχνα σενάρια συνομωσίας που κυκλοφορούν , που κάποιοι από μας δεν θα νιώσουμε μαζί σας το ιερό μένος και μίσος απέναντι στα μέλη του σωματίου που απλά έχουν διαφορετική οπτική για αυτό το περιβόητο πια «Καλό της ΑΕΚ», που κάποιοι από εμάς καταδεχόμαστε να μας εκφράζουν άνθρωποι κατώτεροι του δικού σας… Όχι διανοητικού… Όχι ηθικού… αλλά οικονομικού μεγαλείου.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω για λογαριασμό μας. Είμαστε αδιόρθωτοι. Στη θέση σας, δεν θα ξεπερνούσα την πικρία μου, παραμερίζοντάς τη πάλι για χάρη των ανιδιοτελών συναισθημάτων και κινήτρων που σας καθοδηγούν τόσα χρόνια. Στη θέση σας, θα μας εγκατέλειπα στην αμορφωσιά και δεισιδαιμονία μας, την ατελή μας αντίληψη και τις ρομποτικές μας τάσεις τυφλής υπακοής στην ιδεολογική μας ταυτότητα που μας παρασύρει και θα άνοιγα τα φτερά μου για κάτι ανώτερο, κάτι πράγματι αντάξιο του επιπέδου σας, έναν χώρο που πραγματικά να μπορεί να φιλοξενήσει αυτά που θέλετε να ακούσετε και όχι αυτά που συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

Και υπάρχουν τόσα πολλά ΜΜΕ που απευθύνονται στους οπαδούς της ΑΕΚ, από καθημερινή αθλητική εφημερίδα, μέχρι ιστοσελίδες που διευθύνονται από διάσημους αστέρες του ρεπορτάζ της ΑΕΚ, εκεί που η καθημερινότητα αγιάζεται από τον ιερό και ευγενή σκοπό της ΠΑΕ. Εκεί, είμαι βέβαιος, θα ανταμειφθείτε δεόντως, και οι ακατάπαυστες φωνές σας θα στεφθούν με τον κότινο της επιβράβευσης και της οικουμενικής αναγνώρισης ανθρώπων που θα σας μοιάζουν πολύ περισσότερο, φευ, από ότι θα μπορούσαμε ποτέ να σας μοιάσουμε εμείς.

ΥΓ. 4 χρόνια και σε κάθε επέτειο κοιτώντας τα στατιστικά στοιχειά οι μοναδικοί επισκέπτες είναι πολλαπλάσιοι από την προηγούμενη χρονιά. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη που αντί να ασχοληθώ με αυτούς, ασχολήθηκα με κάποιους άλλους. Κάποια μέρα όμως όλοι θα καταλάβουν, όλοι… και τότε θα φτιάξουμε μια ΑΕΚ στο μπόι των ονείρων και των οπαδών της.
Παναγιώτης Αλιατάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας