ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
(Ενδεικτικά παραδείγματα)
Γράφει ο
Δρ. Εμμανουήλ Κ. Δουνδουλάκης *
Έχετε αναρωτηθεί πόσοι αρμόδιοι του επισιτισμού των ξενοδοχειακών μονάδων, μειωμένων αστέρων, έχουν πληροφορηθεί για τους διατροφικούς περιορισμούς των αλλοθρήσκων πελατών τους; Έχετε αναρωτηθεί πόσοι "υπάλληλοι υποδοχής" (réceptionniste) σε αυτές ή εργαζόμενοι στα ΚΤΕΛ γνωρίζουν βασικά στοιχεία της γλώσσας του σώματος ή τις διαφοροποιήσεις...