Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Κατασκευαστές ψεύτικων ειδήσεων στη Λέσβο- Η περίπτωση του "ράμπο" κτηνοτρόφου

Αποτέλεσμα εικόνας για κτηνοτροφος πυροβολησε μεταναστεςΤον Απρίλιο του 2019 παραπέμφθηκε να γίνει η δίκη του 55χρονου Σ.Κ. που είχε συλληφθεί προχτές στα πλαίσια του αυτοφώρου καθώς πυροβόλησε εναντίον τριών προσφύγων κοντά στο στρατόπεδο της Μόριας. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι αυτές της απειλής κατά της ανθρώπινης ζωής και παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

 Παράλληλα θα δικαστούν και οι πρόσφυγες για απόπειρα ζωοκλοπής μετά από μήνυση που τους υποβλήθηκε. Όσον αφορά το πραγματικό περιστατικό των πυροβολισμών σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε η αστυνομία την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018 ¨ Ο 55χρονος, χθες το απόγευμα σε αγροτική τοποθεσία στην περιοχή της Μόριας, αφού πλησίασε με το αυτοκίνητό του τους παραπάνω αλλοδαπούς, προσπάθησε αρχικά να τους χτυπήσει με ξύλο που είχε στην κατοχή του, ενώ ακολούθως πυροβόλησε στον αέρα με κυνηγετικό όπλο¨. 

Δεκάδες ήταν οι κάτοικοι της Μόριας αλλά και γνωστοί ακροδεξιοί της Μυτιλήνης που συγκεντρώθηκαν χτες το πρωί έξω από το δικαστικό μέγαρο της Μυτιλήνης προκειμένου να συμπαρασταθούν στον Σ.Κ. Μάλιστα μόλις εμφανίστηκε ο προαναφερόμενος προκειμένου να απολογηθεί στον Εισαγγελέα οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε επευφημίες και χειροκροτήματα επικροτώντας μ αυτό τον τρόπο την πράξη του πυροβολισμού εναντίον των τριών ανθρώπων. 

Ακόμα στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας βρέθηκαν στην κατοχή του 55χρονου καθώς και στο αυτοκίνητο του και κατασχέθηκαν 4 κυνηγετικά όπλα, 1 πιστόλι, 156 φυσίγγια διαφόρων τύπων, 10 φυσίγγια διαφόρων τύπων καθώς και 2 αυτοσχέδια ρόπαλα. Το μικρό αυτό οπλοστάσιο που είχε παράνομα ο Σ.Κ. προκαλεί μεγάλη εντύπωση αλλά και πολλά ερωτηματικά που μένει να απαντηθούν κυρίως για τον λόγο που τα κατείχε τόσα όπλα, πως και αν τα χρησιμοποιούσε και τι σχεδίαζε.


πηγή: Facebook 
Θράσος Αβραάμ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας