Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Πέθανε ο Μάκης Ψωμιάδης

Αποτέλεσμα εικόνας για μακησ ψωμιαδησ
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Τρίτης ο Μάκης Ψωμιάδης.

Ο πρώην παράγοντας του ποδοσφαίρου και μπλεγμένος στην υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα από πνευμονικό οίδημα!

Στις τρεις τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο Μάκης Ψωμιάδης πέθανε στα χέρια του γιου του, του Σταύρου που ήταν κοντά του, σύμφωνα με το gazzetta.gr, καθώς οι γιατροί στο νοσοκομείο Ελπίς απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο από το νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

Ο Μάκης Ψωμιάδης, που πέθανε σήμερα, είχε υπάρξει διάφορα πράγματα στη ζωή του.

Βασανιστής επί χούντας, διακεκριμένος κυρίως κατά τις ημέρες του Πολυτεχνείου, όταν εμφανίστηκε στην ΕΑΤ/ ΕΣΑ ντυμένος παπάς και έβγαζε τα νύχια των συλληφθέντων. Μπράβος επί δημοκρατίας, ανέβηκε με σταθερά βήματα την ιεραρχία της νύχτας αναλαμβάνοντας δουλειές εξεζητημένης βαρβαρότητας, που δυσκολεύονταν να φέρουν σε πέρας άνθρωποι με στοιχειώδη λογική και ευαισθησία. Ως ανταμοιβή απέκτησε βαριά - βαριά τις δικές του δουλειές: αρχικά ως μπροστινός για το ξέπλυμα χρημάτων αξιοσέβαστων επιχειρηματιών, με τον καιρό δικές του -η σχεδόν δικές του- σχετιζόμενες με το λαθρεμπόριο ή το γενικότερο ξέπλυμα. Έφτασε να γίνει και παράγοντας (όχι ισχυρός, αλλά παράγοντας) στον πιο αγνό και καθαρό χώρο στην Ελλάδα, αυτόν του επαγγελματικού αθλητισμού.

Στο ενεργητικό του περιλαμβάνεται μια σειρά από εκτελεσμένα συμβόλαια, στο πλαίσιο των οποίων συναντά κανείς ιστορίες για απαγωγές παιδιών, βιασμούς και μια θρυλική φήμη ότι κάποτε είπε σε έναν συνεταίρο του στον Καναδά ότι του στέλνει τα χρωστούμενα διαμάντια με πλοίο σε μια κάσα, στην οποία βρισκόταν στην πραγματικότητα ο αδερφός του παραλήπτη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για το σχόλιό σας