
Κατά την περίοδο του Μαΐου πραγματοποιούνται οι εξής εργασίες:
• Ελαφρά φρεζαρίσματα ή σκαλίσματα.
Σπέρνουμε: Καλαμπόκια, φασόλια, μπάμιες.
Μεταφυτεύουμε: Ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες, αγγούρια, κολοκύθια, πεπόνια, καρπούζια.
Συγκομιδή: Κολοκύθια, αγγούρια, πιπεριές, μαρούλια, αγκινάρες, κουκιά, αρακά, φακές, κρεμμύδια, σκόρδα, φράουλες, καρότα, παντζάρια, σπανάκι, σέσκλα, βλίτα, μάραθο, σέλινο, μαϊντανό, κόλιανδρο.
•...